Buurthub Finse School

Huurders

Speelgoedbank-Schatkist

Speelgoedbank Apeldoorn ‘De Schatkist’

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen een cadeau krijgen met hun verjaardag of met de feestdagen. Maar voor kinderen uit gezinnen met een klein budget is dat helemaal niet het geval. Speelgoedbank Apeldoorn ‘De Schatkist’ zorgt er voor dat deze dagen voor kinderen toch feestelijk worden. Door het gratis beschikbaar stellen van gebruikt en/of nieuw speelgoed en kinderboeken.

info@speelgoedbankapeldoorn.nl

De-Sleutel

Kinderclub De Sleutel Apeldoorn

Een sleutel staat symbool voor openen. We openen een plek voor kinderen waar ze welkom zijn, waar aandacht is en inspiratie om spelenderwijs te ontdekken en te verwonderen. De Sleutel heeft twee Kinderclubs in Apeldoorn.

Facebook pagina

Stichting-Da-Capo

Stichting Da Capo

Biedt migrantenvrouwen mogelijkheden om nieuwe competenties en vaardigheden aan te leren. Stichting Da Capo kiest voor een integrale aanpak en biedt verschillende activiteiten die leiden naar sociale activering en werk. Er wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan specifieke wensen en behoeften van deelnemers zodat zij optimaal hun kennis, vaardigheden en talenten kunnen ontwikkelen.

info@stichtingdacapo.nl